Industrivej 3, 6200 Aabenraa  |  Kokær Søndervej 32, 6070 Christiansfeld​

Om Lars Johanning A/S

Lars Johanning A/S blev oprettet i sommeren 2009 af murermester Lars Johanning, der er både vognmand og autoriseret kloakmester. Vi holder til i Aabenraa og betjener primært Sønderjylland og Sydjylland.

Vi udfører både store og små opgaver

Vi arbejder for private boligejere, virksomheder, boligselskaber, boligforeninger, institutioner, kommunale instanser og forsikringsselskaber. Vi arbejder naturligvis for alle, og vi tager både meget små og meget store opgaver ind.

Vi er samlet omkring 20 medarbejdere, hvilket inkluderer en chauffør, en lærling, en kontormedarbejder og 17 faglærte svende. Vi udfører også hovedentrepriser, og her bruger vi vores stabile og gode samarbejdspartnere.​

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Vi er alle sammen fleksible og kreative, men vi lægger vores fokus på høj kvalitet, god service og solidt håndværk. Derfor er vi ikke de billigste, for vi vil ikke bare være de billigste, men vi vil være de bedste. Derved kan vi ikke gå på kompromis med kvalitet, æstetik og holdbarhed blot for at få prisen ned.

Når vi modtager en forespørgsler på en opgave, så tager vi først ud for at besigtige stedet, så vi dels kan gennemgå mulighederne med kunden, og så vi dels kan give et præcist tilbud, men også så vi kan komme med eventuelle løsningsforslag, hvis der er flere eller alternative muligheder. Samtidig kan vi aftale og tale om, hvad der skal ske fremadrettet, hvis vi skal udføre opgaven.

Kontakt Lars Johanning A/S

Hvis du vil høre mere om vores virksomhed, og hvad vi kan gøre for dig, så ring på telefon 74 44 00 00 eller skriv en e-mail til lars@larsjohanning.dk.

Læs vores flotte anmeldelser

Kontakt Lars Johanning A/S

Lars Johanning A/S

Industrivej 3

6200 Aabenraa

​Tlf.: 74 44 00 00

E-mail: lars@larsjohanning.dk

CVR: 35832823

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

Medlem af

Lars Johanning A/S​ - alt i murer- og entreprenørarbejde